image1 image2 image3 image4 image5 image6

Το μελλον δεν δωριζεται, ειναι δικο μας επιτευγμα|Πιστευουμε στους νεους των 20, των 40, των 60!νεους στην ψυχη!στην αντιληψη!που εχουν αφησει πισω τα στερεοτυπα και τις παθογενειες|Στην πολιτικη δεν εχουν σημασια οι προθεσεις, αλλα τα αποτελεσματα|Αυτη η χωρα ειναι αυτο που ειναι γιατι οι πολιτες της ειναι αυτο που ειναι|Μια απο τις τιμωριες που δεν καταδεχεσαι να ασχοληθεις με την πολιτικη ειναι οτι καταληγεις να σε κυβερνουν οι κατωτεροι σου(ΠΛΑΤΩΝ)

Η ''κοινωνία αξιών'' στην Κόρινθο για την Οικονομική Ανάπτυξη & Εργασία(ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο τομέας του νομού Κορίνθου της “κοινωνίας αξιών” στο Επιμελητήριο Κορίνθου, με θέμα : Οικονομική Ανάπτυξη & Εργασία.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του προέδρου του επιμελητηρίου κου Β.Νανόπουλου.
Στην συνέχεια είχαμε τις εισηγήσεις του Εμμ. Βολωνάκη (οικονομικός αναλυτής) ο οποίος έθεσε το γενικό πλαίσιο για την οικονομία και την αγροτική ανάπτυξη, του Ν. Κουμούση(οικονομολόγου) ο οποίος αναφέρθηκε στο ρόλο των μικρών και οικογενειακών επιχειρήσεων στην οικονομία, του Σ. Φενέκου (προέδρου της κοινωνίας αξιών) ο οποίος παρουσίασε τις θέσεις-προτάσεις της κοινωνίας αξιών (πρόγραμμα Νίκος Καζαντζάκης) για την ανεργία, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον “συνήγορο του εργαζομένου”, πρόταση που έχει κατατεθεί ήδη στην Κυβέρνηση (σχετικός  σύνδεσμος: http://wp.me/p2SV3s-1pb) του Κ. Κούρου (β αντιπροέδρου της κοινωνίας αξιών) ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ανεργία των νέων η οποία έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη και ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση της ψυχολόγου Ι. Τσαμπαλάτη – Βακαλοπούλου, η οποία ενημέρωσε για την ηθική και ψυχολογική παρενόχληση στο χώρο εργασίας (mobbing) η οποία “ευδοκιμεί” σε περιόδους οικονομικής κρίσης και υψηλής ανεργίας.
Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Δ.Βλάχος, δικηγόρος.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 

Share this:

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου