image1 image2 image3 image4 image5 image6

Το μελλον δεν δωριζεται, ειναι δικο μας επιτευγμα|Πιστευουμε στους νεους των 20, των 40, των 60!νεους στην ψυχη!στην αντιληψη!που εχουν αφησει πισω τα στερεοτυπα και τις παθογενειες|Στην πολιτικη δεν εχουν σημασια οι προθεσεις, αλλα τα αποτελεσματα|Αυτη η χωρα ειναι αυτο που ειναι γιατι οι πολιτες της ειναι αυτο που ειναι|Μια απο τις τιμωριες που δεν καταδεχεσαι να ασχοληθεις με την πολιτικη ειναι οτι καταληγεις να σε κυβερνουν οι κατωτεροι σου(ΠΛΑΤΩΝ)

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ



Η "κοινωνία αξιών για Ενότητα, Ανάπτυξη, Πολιτισμό", εκπροσωπεί τον κοινωνικό κεντρώο χώρο που στην πολιτική θεωρία εκφράζεται με την έννοα του κοινωνικού φιλελευθερισμού (social liberalism-center, center left).
Προωθεί με τη δράση του τις αξίες της δημοκρατίας, της ελευθερίας, των ανθρώπινων δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων του πολίτη, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισοτιμίας, της ισότητας ευκαιριών και της κοινωνικής αλληλεγγύης, με σκοπό την κοινωνική ευημερία.

Αποστολή μας είναι η ανασυγκρότηση της χώρας, η κοινωνική, πολιτισμική και οικολογική ανάπτυξη, η κοινωνική συνοχή και η ευημερία του συνόλου της κοινωνίας, η ισότιμη συμμετοχή μας στον ευρωπαϊκό χώρο, στηριζόμενοι σε διαχρονικές αξίες. στο δυναμισμό και στα θετικά στοιχεία του ελληνισμού και με όραμα για το μέλλον της χώρας μας.

Επιδίωξή μας είναι να εξασφαλίσουμε αποτελεσματικούς θεσμούς δημοκρατίας, ένα κράτος υπηρέτη της κοινωνίας και της ανάπτυξης, τη χρηστή και αποτελεσματική διακυβέρνηση με ανθρώπους που έχουν τη βούληση, το ήθος, τις αξίες και τις ικανότητες. Αξιοποιώντας τις θεμελιώδεις αρχές της δημοκρατίας που γεννήθηκε στη χώρα μας και συνθέτοντας τις υποδειγματικές πρακτικές των δημοκρατικά προηγμένων χωρών, επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε μια Δημοκρατία Συμμετοχής, πρότυπο για τους άλλους λαούς, που να μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα προβλήματα της χώρας και ταυτόχρονα τις προκλήσεις του ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου περιβάλλοντος.


Σ' αυτή την ανάγκη ανταποκρινόμαστε ως ενεργοί πολίτες, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία για την ίδρυση της "Κοινωνίας Αξιών" και την υλοποίηση του οράματός μας για τη χώρα μας.

Share this:

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου